VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA

FYLLER ÅR IDAG!

tusen grattis till Julja!
det finns ingen bättre vän än du,
och shit hur många minnen har jag inte tillsammans med dig!?!?!?
schleichklubben, herregud alltså. Hur många såna där modellhästar hade vi inte? våran hemsida och allting!
när vi var på Åsa och satt på den där platsen längst upp på klipporna, när vi aldrig ville hem från stallet så vi sprang runt och gömde oss för din mamma, när vi cyklade runt runt runt den där brunnen innan vi skulle säga hejdå varje gång vi var, våra nalleryggsäckar och walkie talkies vi hade när vi var ute i skogen, när vi jämt lekte att våra cyklar var våra hästar, när vi hoppade och lekte häst i din trädgård jämt, ja ALLA minnen!

Man förknippar dig med hallonsmoothie mest, så fort man hör det ordet tänker man "julia". Bara för du kan dricka hur mycket sånt som helst!

sen delar vi så många intressen oxå, främst ridningen och foto, och förut piano och dans ett litet tag. Och alla vuxna blandar jämt ihop oss, typ ridlärare och tränare! Jag kommer ihåg våras, då vare jämt så. När båda hade långt brunt platt hår!
Vi lyssnar på samma musik, och vi har ungefär samma klädsstil, och tänker på ungefär samma sätt. Det finns nog ingen person jag är mer lik än dig!

Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig, det skulle helt enkelt ALDRIG funka! jag skulle gå under, typ dö av nån svält eller så. Så lämna mig aldrig!
Du betyder mest av allt, bästa vän.
GRATTIIIIS






ÄLSKAR DIG!

Kommentarer
Postat av: julia

åhhh anna tack du är bäst i hela världen! älskar dig! ♥

2010-02-18 @ 20:02:01
URL: http://juliiiaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0